dissabte, 25 de març de 2017

Activitat familiar. A la Cuina amb la Cullerina 

Aquest és un bon llibre per tastar i degustar, aquest és un bon llibre per llegir. La protagonista de la història és una cullera, sí una cullera, es diu Cullerina i té un munt de receptes boníssimes creades per ella mateixa.
Us recomanem aquest  llibre de cuina pensat per als més petits de la casa, un llibre on aprendran tot allò que s’ha de tenir en compte a l’hora de manipular els aliments, aprendran quins són els millors materials per cuinar, aprendran l’orígen del diferents ingredients utilitzats, les seves propietats i un munt de curiositats. En aquest bonic receptari la Cullerina ens ensenya un munt receptes diferents i creatives pensades per ser fetes pels nens amb l’ajuda sempre d’un adult.
Els autors del llibre són la Laia i en Jordi Puigdellívol, la Laia ha escrit el text amb totes les receptes i en Jordi l’ha il·lustrat.
El passat mes d’abril la Cullerina va fer una visita a  Sant Vicenç de Castellet i l’autora, la Laia va presentar el llibre a la biblioteca. La Cullerina  va reunir tots els nens i les nenes i els va ensenyar a  preparar una deliciosa recepta. Mentrestant, la Laia es va quedar amb els pares i mares per explicar-nos què la va motivar a escriure el llibre i ens va dir: “L’alimentació pren una gran importància en el nostre dia a dia. Menjar bé és fonamental per mantenir la salut i estar en plena forma i la infància és l’etapa clau perquè els nens/es adoptin bons hàbits alimentaris que perduraran al llarg de la seva vida. Per això, considerem la cuina una molt bona eina educativa que ens ajuda a aconseguir-ho d’una manera divertida i original”
El llibre és una bona eina per promoure una alimentació saludable i responsable, per potenciar l’ús dels sentits a la cuina mitjançant la introducció de nous aliments, per desenvolupar actituds i valors envers l’alimentació, proporcionar educació alimentària, conèixer aspectes socials i culturals de l’alimentació i Implicar les famílies a realitzar una alimentació saludable a casa.
Us animem a llegir-lo i a degustar-lo! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada