dimecres, 4 d’abril de 2018

Què s'hi cou a la biblioteca?


Què s’hi cou a la Biblioteca?
Alguna cosa fa xup, xup. Aquest any a la biblioteca ens posem el davantal i anem cap a la Cuina. Tenim una recepta molt especial. Què necessitem ?




INGREDIENTS
·        1 kg de curiositat
·        1 lliura d’imaginació
·        1 saca de lectura
·        1 kg i mig d’informació
·        2 kg de coneixement
·        3 unces d’ il·lusió
·        Un polsim de màgia
·        I moltes ganes d’aprendre i emocionar-se



PREPARACIÓ
Ho posem tot en una olla ben grossa i ho deixem coure a foc ben lent. Quan estigui al punt ho posem en una safata de forn i ho gratinem amb 3 cullerades d’ imaginació i a punt per servir: DGusta un Llibre, Llegeix un plat. Aquest plat el tastem durant 365 dies de l’any. Cada dia hi anirem trobant un univers de gustos i aromes diferents: tastets de contes, tallers de cuina, llibres amb estrella, menús de forquilla, experiències, cinema i cuina, Biblioxef, clubs de lectura, maridatges, degustacions, plats d’autor… Tenim tot un any per descobrir LA CUINA. Perquè la cuina ens ensenya, i amb la cuina aprenem, per això aquest any us volem presentar el nostre fons especial de cuina, una selecció de llibres, revistes, pel·lícules, novel·les, contes… on la cuina és la protagonista. Aquest any a la biblioteca tot serà Cuina o activitats a l’entorn de la Cuina, perquè volem potenciar els valors i els coneixements associats a la Cuina.
Perquè la cuina és dels nens i les nenes, dels pares i les mares, dels avis, la Cuina, com la biblioteca és de tots i per tots… La Cuina com la biblioteca és per cada dia. DGUSTA UN LLIBRE, LLEGEIX UN PLAT cada dia. Aquesta recepta és per tots els gustos. Volem que tothom la tasti: petits i grans. I tot això ho farem amb un gran equip de xefs i ajudants de cuina: Associació Cultural Ceps i Manduca, Regidoria de Cultura, El Breny, associacions, botiguers, centres educatius, entitats, professionals, voluntaris…
US HI VOLEM A TOTS!
BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada